Over ons

De Business Club, opgericht in het jaar 2000, heeft als belangrijkste doelstelling om de seniorenselectieteams en de JO-19-1 van F.C. Uitgeest zo hoog mogelijk te laten voetballen.

Momenteel zijn er meer dan 25 leden/sponsors. Voornamelijk bedrijven, maar ook de F.C. Uitgeest en Top Support (verzameling van allerlei kleine sponsors) doen mee. Per seizoen vergaderen de leden regelmatig om de stand van zaken door te nemen. Daarnaast spreekt men elkaar langs de lijn bij de wedstrijden, na de wedstrijd in het Business Home, de kantine of tijdens één van de georganiseerde activiteiten. Deze activiteiten hebben een informatief, educatief of een meer gezelligheidskarakter.

Niet alleen de seniorenselectie en de JO-19-1 wordt door de Business Club gesponsord. Ook bijvoorbeeld de G-teams of jeugdselectieteams die aan internationale toernooien mee willen doen. Daarnaast wordt natuurlijk het eigen F.C. Uitgeest Jeugdtoernooi en het I.C.G.T. niet vergeten.

Kortom, de Business Club van F.C. Uitgeest is een actief platform van en voor ondernemers. Is uw interesse gewekt? Benader dan eens één van de onderstaande leden voor een nader kennismakingsgesprek.

 

Want: Ook business doe je natuurlijk bij F.C. Uitgeest!

 

Voorzitter Frank van den Booren voorzitter@bcfcu.nl
Penningmeester Erwin Bakkum penningmeester@bcfcu.nl
Secretaris Wil Feenstra-Kuijs secretaris@bcfcu.nl