Waar schijt de koe 9 december

Nieuws

 

 

 

Op zondag 9 december speelt FC Uitgeest 1 haar laatste thuiswedstrijd van 2018. Het betreft een wedstrijd tegen Hillegom 1. Een belangrijke wedstrijd om aansluiting te houden met de top en om de mooie serie van de laatste weken vast te houden.

Wij hopen dat het een mooie wedstrijd gaat worden met veel publiek om het FC Uitgeest team te ondersteunen.

Na afloop van de wedstrijd is er live muziek in clubhuis met medewerking van Bernhard Karsten en buiten op het hoofdveld draait de koe zijn rondjes om uiteindelijk een mooie vlaai te deponeren op een mooi plekje op het hoofdveld. Genoeg ingrediënten dus komende zondag voor een mooie sportieve zondag en een gezellig feestje na afloop.

Loten voor dit oudhollandse spel kunt u kopen bij de selectiespelers of het begeleidingsteam van FC Uitgeest 1! Prijs per lot € 10 en de hoofdprijs is € 1.000.

BERNARD KARSTEN – Dé zanger voor feesten en partijen!

Deze rasentertainer zit in 2016 alweer 10 jaar in het vak. Met gemiddeld 100 (avondvullende) optredens per jaar weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll zal het feest nooit gaan vervelen!

Uiteraard wordt er op professionele wijze ingespeeld op de wensen van het publiek. Ook het doormixen van de pauzemuziek is geen enkel probleem. Het draaien van verzoekjes in de pauzes of tijdens de live sets behoort ook tot de mogelijkheden.

Bernard Karsten beschikt over een professionele geluidsinstallatie (tot +- 200 personen) welke afgesteld zal worden op een voor iedereen aangenaam geluidsniveau.

Kortom; Bernard Karsten zorgt voor een zeer geslaagd feest! U komt toch ook!

 

Fot: Marianne Jonker