Palazzo

Nieuws

 

 

 

 

My darlings!

 

Hoe het u momenteel vergaat weet ik niet, maar zelf ben ik nog niet helemaal terug op aarde na de heerlijke en geweldige ´Haut Chaos´ gisteravond in Palazzo! Het zinderende slotnummer ´Heroes´ suist nog altijd door mijn hoofd. Fantastisch was het en ik dank jullie van harte dat jullie erbij waren. Als bestuur van de Business Club hebben we juist gehandeld met het uitkiezen van deze voorstelling. Dit was wel een unieke manier om de vorige week behaalde periodetitel van het 1e elftal te vieren hh.

Gisteravond in de bus had ik jullie wat willen zeggen, maar door een merkwaardig misverstand was er geen microfoon aanwezig. De meesten van u heb ik meen ik toch wel persoonlijk welkom geheten gelukkig. Wie waren er allemaal aan boord? Het was een mooie mix. Vele leden met partner waren present en het zijn juist de partners die op zo’n avond voor de extra dimensie zorgen. Oersupporter Sjoerd was erbij. De technische commissie, de zondagmiddagploeg die steeds voor de zo grenzeloze gastvrijheid in ons sponsorhome zorgt, maar liefst 3 verslaggevers (zonder blocnote gelukkig) en nog 2 onbekende heren, John Overgaag en Dawid Rogowski. Dat zat als volgt.

Gistermorgen moest iemand door ziekte afhaken. Kan gebeuren, maar waar haal je zo snel 2 plaatsvervangers vandaan? We hebben meer dan flink in de rondte gebeld en uiteindelijk lag de oplossing laat in de middag hier bij mij in het kantoorpand. Gewoon even binnenwandelen bij Select uitzendbureau en al je personele problemen zijn opgelost! BC FCU en Select waren al in gesprek over mogelijk lidmaatschap en dit werd zo een prima gelegenheid voor nadere onderlinge kennismaking. Een warm welkom!

Tenslotte: hoe kan ik dit bericht anders afsluiten dan met de stralende sterren van de avond? Wim en Reuben vormden een meer dan kek koppel en het was dat de bus al iets te lang had staan wachten, maar anders waren we dat duo zeker nog samen tegengekomen in de hoofdstedelijke Reguliersdwarsstraat!