Overschrijvingen FC Uitgeest.

Nieuws

 

 

 

Overschrijvingen bij FC Uitgeest.

De overschrijvingsperiode is op 15 juni om 23.59 uur afgesloten. FC Uitgeest verwelkomt komend seizoen vier nieuwe bekende spelers. Mike Adrichem neemt zijn broer mee naar Uitgeest waar hij al eerder heeft gevoetbald. Ook Tim uit den Bogaard is een bekende voor FC Uitgeest. Een aantal jaren geleden koos hij voor een voetbalcarrière bij DEM, maar keert toch weer terug bij de FC. Tenslotte heeft Jorn Brouwer na één seizoen zonder voetbal weer zijn schoenen uit het vet gehaald. Het zijn mooie versterkingen voor de vereniging. Enkele spelers hebben gekozen voor een andere vereniging en het is daarnaast jammer dat Tinus Putter gaat stoppen.
Bij FC Uitgeest zijn m.b.t. de selectie de volgende mutaties genoteerd.
Onderstaande spelers komen de selectie versterken.
Komt over van:
Danny Adrichem DEM
Mike Adrichem DEM
Tim uit den Bogaard DEM
Rens Brouwer Was een seizoen gestopt en gaat weer voetballen
Onderstaande selectiespelers vertrekken of gaan stoppen.
Gaat naar:
Sem Noorderbroek DEM
Tinus Putter Is gestopt.
Dennis de Wit Swift
Het komende seizoen gaat het eerste team weer spelen in de 1e Klasse. Hoe de indeling er precies uit komt te zien is nog onbekend. De KNVB zal dit begin juli bekend gaan maken. We hopen dat we het komende seizoen weer mogen genieten van mooie wedstrijden tegen aansprekende tegenstanders. We zijn benieuwd hoe onze selectie zich weet te manifesteren. Hilmar de Groot en Rene van Marsbergen zijn voor het volgende seizoen de trainers van het eerste elftal.
Het tweede elftal speelt ook het komende seizoen in de Hoofdklasse. Ook hier is het nog onduidelijk hoe de indeling er straks uitziet. Tom Smit is ook het komende seizoen weer de trainer van ons tweede elftal.
Wij wensen alle spelers, trainers en begeleiders veel succes en voetbalplezier in het komende seizoen.