Het compleet verbouwde clubhuis van FC Uitgeest!

Nieuws

Het resultaat mag er zijn: een prachtig clubhuis voor de voetbalclub, helemaal van deze tijd.

Met diverse werkgroepen is het proces van verbouwen ongeveer drie jaar geleden in gang gezet. Van planvorming naar besluit en vervolgens naar uitvoering. Een enorm project waarbij heel veel mensen hebben geholpen. Voorzitter Frans van Zijl bedankt IEDEREEN hartelijk voor haar/zijn vrijwillige medewerking en inzet. “Leerlingen van het Nova College hebben de bar ontworpen, Tiny Half en haar team van charmante gastvrouwen werden bedankt, zo ook Hans van Rijsel voor al het elektrawerk. Ook Louis Reuzenaar  bij wie tijdens deze verbouwing het talent ‘Winterschilder’ zich ontpopte. Al met al maakte Dennis Krom met zijn supervisie er een geslaagd project van.”

Bavaria zorgde ervoor – indirect naar aanleiding van de goede samenwerking met ICGT – dat er mooie tapinstallaties zijn aangebracht in de bar. In de toekomst zal er ook nog een buitentap worden aangebracht.

Wat is er precies verbouwd?

De kleedkamers 1 en 2, renovatiewerk aan de tribune, het kleine veldje is van kunstgras voorzien en er is mooie Volleywall neergezet. Het dak van het clubhuis is vernieuwd en uiteindelijk heeft nu ook het clubhuis een metamorfose ondergaan; Onder de stoelen en tafels zijn noppen aangebracht ter bescherming van de nieuwe vloer. “Die keuken…daar zal menig restaurant jaloers op zijn,” aldus de trotse voorzitter.  “De bar, sfeervol gestyled met ledverlichting doet niet onder voor een gezellige kroeg!” Frans van Zijl belooft hierbij plechtig om nooit meer het woord ‘kantine’ in de mond te nemen…

De vereniging is nog niet helemaal klaar qua zichtwerk. Het wedstrijdsecretariaat wordt niet rigoureus verbouwd. Wel zal er, in verband met een betere werkbaarheid een nieuwe kast en/of tafel komen. De nieuwe website en computer is er al. Het dak van kleedkamers 3 tot en met 9 moet ook nog vernieuwd worden. Al met al een hele stap voor de vereniging geweest maar het is het zeker waard,” vertelt de voorzitter.

Namens de Businessclub van FC Uitgeest sprak Jacob Groen zijn grote waardering uit aan alle vakbekwame vrijwilligers en bedankte hij ook Dennis Krom en Frans van Zijl voor hun grote inzet.

Tekst en fotografie: UitgeestOnline.nl