Hard werken maar weer net niet!!

Nieuws

 

 

 

Het wordt een eentonig verhaal voor FC Uitgeest. Wekelijks ontbreekt het niet aan inzet maar tot punten leidt het niet. Zo ook vandaag in Oudorp tegen Kolping Boys. Na 90 minuten stond een 3-1 nederlaag op het scorebord.

Een wijziging in de opstelling ten opzichte van vorige week. Niels Duijn in de basis in plaats van Wessel Schilp. Het begin van de wedstrijd een gelijk opgaande strijd met mogelijkheden over en weer. Tot de 10e minuut. Uit een strakke voorzet van Kolping rechtsback Ouaziz volleert spits Gijzen de bal achter keeper Sam Heijne. 1-0. Een licht overwicht van Kolping Boys in de eerste helft. Dit leidt in 32e min. tot een grote kans voor Kolping. Linkerspits Konijn komt net te laat om de scherpe voorzet binnen te glijden. FC Uitgeest krijgt via David de Meij, Daan van den Booren en Thijn Ursem wel mogelijkheden maar doelpunten blijven uit.

Na rust, de toeschouwers zaten nauwelijks, was het weer raak voor Kolping Boys. Een snelle aanval over drie schijven zette Kolping middenvelder Menu alleen voor de keeper. Zijn schot verdwijnt in de linkerbovenhoek 2-0. Het geloof in een goed resultaat leek weg te vloeien. FC Uitgeest richtte zich toch weer iets op. In de 75e was het raak voor FC Uitgeest. Thijn Ursem zette goed door rand 16 meter. Via de kluts belandde de bal voor de voeten van Daan van den Booren. 20 meter, niet nadenken en uithalen. 2-1. Zou het nog kunnen?  Niet veel later weet Sam Heijne met een knappe redding een treffer van Kolping Boys te voorkomen. In de 87e valt het doek definitief. Uit een voorzet van de rechterkant, Sam Heijne is te laat bij de bal, kopt Kolping rechterspits Schouten de bal op de lat. De terugspringende bal wordt bij de tweede paal eenvoudig door linkerspits Konijn binnengekopt. 3-1.

Na 90 minuten en een beetje het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Rampersad. Hard werken, geen punten helaas.

Op naar volgende week, thuis tegen AGB.

FC Uitgeest: Heijne, Beentjes, Vrouwe, van der Werff, Admiraal, Duijn (54e Tromp), Smit (67e van Rossum), de Meij (75e Koster), van den Booren, Brouwer, Ursem, Duijn

De Reservebal