FC Uitgeest uitgeschakeld in bekerwedstrijd

Nieuws

 

 

 

FC Uitgeest is in de knock-out fase van de beker uitgeschakeld door Fortuna Wormerveer. FC Uitgeest kwam al na 1 minuut spelen op voorsprong door een mooie snelle aanval. Op een assist Max Dekker bracht Mike Olgers de stand op 1-0. Lang kon FC Uitgeest echter niet genieten van de voorsprong. In de 8e minuut werd de stand alweer gelijk getrokken door Fortuna Wormerveer. Een licht overwicht in de eerste helft van FC Uitgeest resulteerde in een aantal goede mogelijkheden zonder resultaat.

In de tweede helft ging de strijd meer gelijk op maar beide ploegen kwamen tot scoren. Na 90 minuten en wat extra tijd floot de sterk fluitende scheidsrechter Roelof Luinge voor het einde van de wedstrijd. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Waar de spelers van Fortuna Wormerveer niet faalden vanaf de stip wisten Mike Olgers (over) en Lester Half (op de lat) het net helaas niet te vinden.

De focus kan nu volledig op de competitie want zondag staat alweer de thuiswedstrijd tegen Legmeervogels op het programma. A.s zondag om 14.00 uur.

De Reserve bal