FC Uitgeest 1 speelt zaterdag 20 april om 17.00 uur thuis tegen AFC

Nieuws

 

 

FC Uitgeest 1 speelt op zaterdagmiddag 20 april (17:00 uur) haar thuiswedstrijd tegen AFC’34 en na afloop is er live muziek in het clubhuis!

Op zaterdag 20 april (paaszaterdag) speelt FC Uitgeest 1 haar thuiswedstrijd tegen AFC’34 uit Alkmaar.  Komt dus allen om ons FC Uitgeest team aan te moedigen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Koog en begint om 17:00 uur.

Na afloop van de wedstrijd is er live muziek in clubhuis met medewerking van Dave Giacomini. Genoeg ingrediënten dus komende zaterdag voor een mooie sportieve dag en een gezellig feestje na afloop.

Over Dave Giacomini

De Noord Hollandse Dave Giacomini is al meer dan 10 jaar actief als zanger. Hij is geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Haarlem samen met zijn vrouw, twee dochters en zoon. In de geluidsstudio van zijn tweelingbroer, genaamd Music-Experience was Dave veel te vinden. Uiteindelijk heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

Zijn eerste optreden was op Koninginnedag 2001 op de Dappermarkt in Amsterdam, na dit optreden werd Dave een veel gevraagde zanger voor Hollandse avonden. September 2013 is de single “Als je naar me lacht” uitgebracht .

Tot zaterdag!