F.C. Uitgeest 1 op drempel van het grote KNVB beker toernooi.

Nieuws

 

Nog één wedstrijd is het elftal van de succesvolle trainer Florian Wolf verwijderd van deelname aan het landelijke KNVB bekertoernooi.

Donderdag 29 maart om 20.15 speelt 1e klasser F.C. Uitgeest thuis tegen hoofdklasser SDO de kwartfinale van de KNVB district beker. De laatste vier deelnemers van dit beker toernooi mogen in het seizoen 2018-2019 meedoen met het landelijke KNVB bekertoernooi. De ploeg uit Bussum is een stabiele middenmoter in de hoofdklasse.

Volgens trainer Florian Wolf zal het geen makkelijke opgave worden om deze stugge ploeg te verslaan. “Logischerwijs hebben zij meer kwaliteit dan wij maar wij hebben in de voorbereiding en tijdens de lopende competitie aangetoond goed uit de voeten te kunnen tegen sterkere tegenstanders.”

SDO komt op volle sterkte naar Uitgeest. Daarentegen moet F.C. Uitgeest het doen zonder Mike Adrichem.

De sierlijke spits staat enkele weken aan de kant vanwege een schouder blessure. “Gelukkig beschikken wij over een brede selectie waardoor wij ondanks het gemis van Mike de wedstrijd met vertrouwen tegemoet zien. Plaatsing voor de volgende ronde is voor ons echt een hoofdprijs. We hopen dan ook dat we gesteund worden door veel publiek”, aldus Wolf.

Na de wedstrijd verricht de aanvoerder van de winnende partij de loting voor de halve finales.

Het wordt een interessante week voor F.C. Uitgeest, donderdag de cruciale bekerwedstrijd en vervolgens zondag tegen rkvv Velsen thuis, de club van de nieuwe trainer van F.C. Uitgeest. “Ook zondag is winst belangrijk, hiermee houden we aansluiting bij de top van de 1e klasse en daarmee uitzicht op de andere hoofdprijs, deelname aan de nacompetitie. De heen wedstrijd tegen Velsen hebben we verloren maar toen wisten de jongens nog niet dat Ton Pronk de nieuwe hoofdtrainer zou worden, maar zeg nu eerlijk, hoe lekker is het om te winnen van je nieuwe trainer!”

KOM DUS KIJKEN EN AANMOEDIGEN DONDERDAG 29 MAART AANVANG 20:15 UUR