Van Vliet Tandartsen

Een gezond gebit is een zegen

Natuurlijk is het niet altijd even leuk om naar de tandarts te gaan maar regelmatig onderhoud aan je kiezen en tanden voorkomt veel problemen.
“Uiteraard zijn het de mensen ook zelf die moeten zorgen dat ze door middel van een regelmatige mondverzorging kunnen zorgen dat er geen of weinig problemen ontstaan”, aldus Wim van Vliet, tandarts van beroep en inmiddels in ruste. “Ik heb een stapje terug gedaan maar de praktijk is nu in goede handen van onze dochter Muriel die samen met haar team de dagelijkse gang van zaken voor haar rekening neemt.
Om problemen met je gebit te voorkomen werken we vooral ook preventief. Via onze mondhygiënisten leren de mensen hoe ze op een juiste manier hun tanden en kiezen dagelijks moeten verzorgen. Ontstaan er dan toch problemen dan staan onze tandartsen klaar om op hele vriendelijke en transparante wijze de juiste hulp te kunnen bieden.
Eigenlijk ben ik van huis uit een hockeyliefhebber maar juist omdat we zo’n prachtige voetbalclub hebben ben ik lid geworden van de Businessclub FC Uitgeest. En dat zijn ook allemaal hele leuke mensen”.

Contact de ondernemer direct!

Wim van Vliet