Ton Scholten Tegels en Sanitair

Ton Scholten een echte Uitgeester onderneming.

Het is al meer dan veertig jaar een begrip in Uitgeest en omstreken, de showroom en bedrijf van oprichter Ton Scholten.
Ooit begonnen in een kleine ruimte aan de Vrijburglaan en tegenwoordig zetelend in een prachtig open en transparant pand aan de Westerwerf in Uitgeest. Inmiddels zijn het vooral de zoons die de zaak runnen maar Ton draagt nog steeds zijn “steentje” bij in het bedrijf.

“Ja, ik kan het toch niet helemaal laten en zolang ik nog van waarde kan zijn doe ik het nog steeds met veel plezier want ik vind het vak zo leuk. Het geeft nog steeds een goed gevoel als je met de klanten tot een mooie opzet komt voor een badkamer of een toilet. Vroeger was dat wat moeilijker dan nu omdat je tegenwoordig de nieuwste technieken gebruikt zoals 3-D plaatjes en omdat we een hele uitgebreide showroom hebben met wel meer dan 65 badkamers/welnessruimten. Dat laatste zie je steeds vaker. Mensen vinden het heerlijk om bijvoorbeeld te beschikken over een eigen sauna. Bij ons kan dat allemaal.  Onze medewerkers nemen de tijd voor de klanten en gaan na het opstellen van de offerte aan de gang om het plan zo goed mogelijk uit te voeren.”

Naast zijn bedrijf staat Ton Scholten ook bekend als fervent wielerliefhebber. Heel lang was hij de grote man en hoofdsponsor van de wielerronde van Uitgeest. Helaas bestaat deze niet meer en richt Ton zich wat meer op het voetbal onder andere door zijn lidmaatschap van de Businessclub F.C. Uitgeest. Daar kunnen ze maar wat blij mee zijn bij die club.

Contact de ondernemer direct!

Ton Scholten