SMC Uitgeest

Gezond worden, beter blijven!

Het is ook precies wat Rob Jonker van het Sport Medisch Centrum beoogd met onder andere de spelers van F.C. Uitgeest die in het knusse gebouw (voorheen van de muziekvereniging) aan de Zienlaan 3 door zijn team worden behandeld in geval van blessures.

Maar dat is natuurlijk niet het enige wat SMC doet. “Die behandelingen doen we er een beetje bij” maar wat we vooral doen is cliënten behandelen die komen met of zonder een verwijzing van de arts of specialist. Dat kunnen natuurlijk sportblessures zijn maar ook arbeid gerelateerde klachten aan rug, schouder of andere orthopedische klachten. Welke behandeling dan ook , we doen dat heel professioneel en vooral individueel. Samen met de cliënt  brengen we tijdens een intake gesprek uw klachten en doelstellingen in kaart. We werken volgens het bio-psychosociale model. Naast fysieke klachten hebben we óók aandacht voor de thuis- en werksituatie. Op basis daarvan stellen we een programma op maat samen. Door de superspecialisatie stellen onze fysiotherapeuten snel een diagnose en krijgt u de beste behandeling met persoonlijke aandacht en service. Wij staan daarnaast voor een actieve aanpak waarbij u zelf medeverantwoordelijk bent voor uw herstel. Wij begeleiden middels een opbouwende oefentherapie. Doel is dat u leert hoe klachten onder controle te krijgen  en te houden. Uiteraard zijn onze centra uitgerust met de modernste professionele training- en testapparatuur.

Tot slot werken we met bedrijven samen om in breed opzicht programma’s op te stellen die preventief werken en helpen ziekteverzuim te voorkomen. Zo helpen we mensen “beter te blijven en gezond te worden “, aldus Rob Jonker die in ieder geval dit seizoen er alles aan gedaan heeft om de spelers van F.C. Uitgeest gezond te houden of te krijgen.

Contact de ondernemer direct!

Rob Jonker