Putter & Zn. Metselwerken B.V.

Allround en veelzijdig

“Net als mijn zoon Tinus Putter in het eerste elftal van F.C. Uitgeest dit jaar” lacht eigenaar Ton Putter bij wie dezelfde zoon Tinus inmiddels is toegevoegd als werkende kracht in het bedrijf. “ Hij (Tinus) heeft inmiddels al op verschillende posities gespeeld simpelweg omdat de trainer en het team dat van hem vragen.
Zo werken wij met ons bedrijf ook.
We zijn graag partner van de klant bij uiteenlopende projecten. Dat kunnen grote bouwprojecten zijn waar we bij worden ingeschakeld of hele kleinschalige aan bijvoorbeeld uw huis. Veel vaker betreft het kwalitatief hoogwaardig metselwerk in steen, kalkzandsteen en voegwerk. Naast het uitvoeren van metselwerk, denken wij graag met u mee bij het opstellen van een werkplan of het uitvoeren van de nazorg. Hoe kunnen we de zaken logistiek het best aanpakken? Hoe verhouden de materialen zich? Welk steigertype passen wij toe? Bij het beantwoorden van dergelijke vragen zijn wij u graag van dienst.
Altijd echter nemen we onze vakkennis mee ( waarin we onze mensen ook permanent bijscholen) en vooral ons enthousiasme om de klus zo goed mogelijk te klaren. Daar heeft u recht op en wij willen niet anders want we hebben een reputatie hoog te houden. Die hebben we “steen voor steen opgebouwd” lacht de sympathieke Ton Putter. “Ik ben net lid geworden van de Businessclub F.C. Uitgeest omdat ik inmiddels zie wat een toegevoegde waarde dat heeft voor de club maar ook voor mijn bedrijf.”

F.C. Uitgeest is er blij mee!

Contact de ondernemer direct!

Ton Putter