Eetcafe Klaas

Als je aan een Eetcafe denkt, dan denk je aan gezelligheid, goed eten en drinken, goede service en natuurlijk een warm en tevreden gevoel wanneer je weggaat.
Door hun achtergrond is dit voor zowel Jos Keijsper als voor Niek Groen een soort van tweede natuur geworden. Beiden komen uit een grote familie en hebben daar hun gevoel van gastvrijheid aan over gehouden. Het is tenslotte nergens zo gezellig als thuis. De sfeer bij Eetcafe Klaas komt daar heel dichtbij in de buurt.

De drijvende kracht in het bedenken van gerechten en de uitvoering in de keuken is Jos Keijsper. De “manager” van de gezelligheid en het thuisgevoel is Niek Groen.

Beide mannen hebben een enorme schat aan ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants. Dat ze hun ervaringen in de praktijk kunnen brengen blijkt uit het succes dat beide ondernemers hebben sinds zij hun Eetcafe Klaas hebben geopend aan de Middelweg in Uitgeest. Het succes zit natuurlijk niet alleen in de sfeer. De gerechten worden gemaakt lokale versproducten die door de slager, bakker, groente en fruithandel en visser uit ons dorp worden geleverd. Zelfs het bier dat geschonken wordt komt van de lokale bierbrouwer. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het nieuwe bier “Witte Klaas”.

De maatschappelijke betrokkenheid van Jos en Niek blijkt ook uit het feit dat zij actief diverse Uitgeester verenigingen  ondersteunen. Daarnaast zijn zij ook betrokken bij evenementen als de kerstmarkt, kermis en de kermisloop.

Als echte “familie mensen” was het een kwestie van tijd dat Eetcafe Klaas lid zou worden van de Business Club. De Business Club maakt dankbaar gebruik van Eetcafe Klaas als “clubhuis” voor vergaderingen met onze leden. Ook buiten vergaderingen om is het inmiddels een ontmoetingsplaats voor leden van onze Business Club.

Contact de ondernemer direct!