Kasius Autoschade

Sinds 1998 woont hij in Uitgeest, vaak staat hij langs de lijn bij het eerste elftal en sinds een aantal seizoenen lid van de Businessclub F.C. Uitgeest. Cor Webbe.
Cor is sinds 2001 directeur en grootaandeelhouder van de Reco autoschade groep met een vestiging o.a. in Velserbroek.

Het bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid en heeft op dit ogenblik veertien vestigingen en rond de 240 personeelsleden.
In totaal worden er zo’n 750 auto’s per week hersteld in de garages van Kasius. Het bedrijf is volgens Cor vooral sterk in service. “het is al vervelend genoeg als je schade hebt aan je auto en dan is het lekker als er een bedrijf is die dat hele gedoe een stuk makkelijker maakt.
Wij bieden bijvoorbeeld een goede haal- en brengservice, mogen schade herstellen voor alle verzekeringsmaatschappijen en je krijgt bij ons gegarandeerd een goede vervangende auto. Daarnaast hebben we aantrekkelijk tarieven voor de zelf betalende klant en hebben we uiteraard veel erkenningen van de grote automerken.
Belangrijk is vooral het nakomen van afspraken en een korte doorlooptijd .Je wilt weten wanneer je weer over je eigen auto kunt beschikken. Een hoge kwaliteit is vanzelfsprekend. Schadeherstel mag niet leiden tot waardevermindering.

Ik ben al lang een echte voetballiefhebber en o.a. ook sponsor van het ICGT.
Toen ze me dan ook vroegen om lid van Businessclub te worden heb ik geen moment geaarzeld. Op deze wijze kan ik ook een bijdrage leveren aan de prestaties van deze mooie club”.

Contact de ondernemer direct!

Cor Webbe