IN 4 HAIR Uitgeest

Als je haar maar goed zit!

Dat eigenaresse Margret Smit-Neeft iets heeft met F.C. Uitgeest is niet zo vreemd met een voetballende zoon, dochter en een man die volgend seizoen coach is van het tweede elftal van de club. Je vraagt je bijna af of er in het gezin wel eens niet gesproken wordt over voetbal.
Margret zelf is een trouw volger van zoonlief Kick Smit en dochter Lotte Smit. Het gevolg is dat we Margret al heel lang kennen als meelevend toeschouwer langs de lijn.

Margret zit inmiddels zo’n 25 jaar in het kappersvak en heeft sinds 2004 haar eigen kapsalon aan de Middelweg in Uitgeest.

“ We hebben een team van zes ervaren kapsters die voor een ieder  persoonlijk haaradvies heeft maar natuurlijk ook goed luistert naar wat de klant zelf wil. Overigens knippen we iedereen hoor. Jong, oud, man of vrouw, we hebben voor allemaal dezelfde vakbekwaamheid in huis. Daarnaast is het altijd gezellig bij ons want menig inwoner van Uitgeest (maar ook daarbuiten) weet de weg naar onze kapsalon te vinden en dat zijn nu eenmaal gezellige mensen.  Juist omdat ik Uitgeest en natuurlijk de voetbalclub een warm hart toedraag ben ik lid geworden van de Businessclub. Het is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan het succes van een warme en vooral ook gezellige voetbalclub. Maar als je daar dan heen gaat, kom dan eerst eens bij ons langs dan zorgen wij dat je haar goed zit.”

IN4HAIR is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Het is voor ons belangrijk dat iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt!
Wij doen iedere dag ons uiterste best om tot het beste eindresultaat te komen.
Dankzij u, de klant, en ons team zijn wij inmiddels de leukste kapsalon van Uitgeest!

Margret Smit-Neeft en In4Hair een mooie combinatie voor de voetbalclub F.C. Uitgeest

 

Contact de ondernemer direct!

Margret Smit-Neeft