De Groot Verzekeringen

De Groot verzekeringen trouw en loyaal aan klant en club

De wereld stond voor aanvang van één van de grootste tragedies uit de menselijke geschiedenis namelijk de Eerste Wereldoorlog. Het is het jaar 1914.

Aan Nederland gaat de “Grote Oorlog” grotendeels voorbij.

In Uitgeest wordt in dat jaar door één van de voorvaderen van Peter de Groot een bedrijf gestart in verzekeringen. Het bedrijf bouwt een reputatie van betrouwbaarheid op wat er toe leidt dat veel burgers in Uitgeest en de regio de weg weten te vinden naar het kantoor om zowel privé als zakelijk risico’s af te dekken.

“In al die jaren is er veel veranderd. Zo doen we tegenwoordig ook vastgoed en hypotheken. Dat doen we nog steeds op kleinschalige wijze en met veel direct contract met de klant. We proberen zo goed als mogelijk maatwerk te bieden. Belangrijk want iedere situatie is weer anders. Gelukkig heb ik daarvoor een goed team om mij heen die precies weet wat de klant wil.

Wat ook blijft is de verbondenheid met de club F.C. Uitgeest die ik een warm hart toe draag. Overigens was dat vroeger V.V.U. want ik heb natuurlijk een rood-zwarte achtergrond maar dat is verleden tijd. Het is nu groen en geel. Wat ik voor de club als sponsor ben namelijk trouw ( al vele jaren sponsor/hoofdsponsor) en loyaal ben ik ook voor onze klanten. We zullen altijd onze uiterste best doen om hen te helpen in zaken waar onze deskundigheid een meerwaarde heeft.”, aldus de altijd goedlachse en sympathieke directeur-eigenaar van De Groot verzekeringen Peter de Groot. Peter is een icoon van de club en was jarenlang secretaris van de Businessclub die mede dankzij zijn inzet zo succesvol is.

Contact de ondernemer direct!

Peter de Groot