BeSpark

 

 

Wij werken terwijl u werkt

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor de (her) inrichting van uw bedrijfsruimte?
BeSpark geeft u persoonlijk advies, ontwerpt en realiseert de inrichting van uw nieuwe kantoor.

 

Het design

Hoe zou de inrichting van uw ideale kantoor eruitzien? Modern of klassiek, strak of juist retro-casual? Samen gaan we op zoek naar de stijl die het beste aansluit bij uw organisatie. Onze creatieve kunnen uw idee omzetten in een inspirerend ontwerp. Zo ontstaat een werkruimte waar uw medewerkers zich thuis voelen, optimaal kunnen presteren en zich tevens gelukkig voelen.

 

Inspiratie

Naast de uitstraling moet  een kantoor uiteraard ook aan praktische eisen voldoen.  Onze interieurarchitecten maken een compleet inrichtingsplan voor een functionele en inspirerende werkomgeving. Met 3D visualisaties komt de ruimte helemaal tot leven. U kunt echt voelen wat de lay-out en de inrichting van het kantoor met u doen.

 

Wij realiseren uw droomkantoor

Als het ontwerp akkoord is, is het tijd voor de  realisatie. Wij coördineren de uitvoering en blijven het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever. Het team van ondersteunende specialisten waarmee we samenwerken, levert alle onderdelen die nodig zijn conform het plan dat we samen hebben ontwikkeld. Wij werken uitsluitend met specialisten en professionals die onze passie voor perfectie delen.

 

Neem contact met ons op

Hangen er plannen in de lucht om te verhuizen of bent u toe aan een update van uw huidige kantoor? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

 

 

Contact de ondernemer direct!

Iwan de Leeuw