Bakkum & Krook

De relatie tussen F.C. Uitgeest en Bakkum en Krook is al heel lang een innige. Trouw sponsor en sinds enige seizoenen bij alle thuiswedstrijden met naam verbonden aan de verkiezing van de  beste F.C. Uitgeest speler van de wedstrijd. Iedere thuiswedstrijd kiest een deskundige jury  een speler van F.C. Uitgeest uit die in cijfers het hoogste heeft gescoord. Alles bij elkaar opgeteld levert dat aan het einde van het seizoen de “Bakkum en Krookspeler” van het seizoen op.

“Wij doen dat graag” legt Edward Bakkum uit. “Het is een mooie en competitieve manier  om respect uit te drukken voor een speler die zich tijdens de wedstrijd heeft onderscheiden.  Als bedrijf proberen we ons ook te onderscheiden. In onze nieuwe grote showroom aan de Geesterweg zitten we daarom samen met Smits Keukens  in één pand onder de naam Bad en Keuken Plaza. Net als bij voetbal moet je het samen doen. In onze grote, steeds vernieuwende showroom vind je complete toilet­, badkamer­ en vloer opstellingen en is er een breed  assortiment aan badkamermeubelen, radiatoren, baden, kranen en verdere benodigdheden voor badkamer en toilet. Alles natuurlijk volgens de laatste woontrends. Zo kunnen we voor iedere klant maatwerk bieden, denken we mee en dat alles natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen.  Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken zoals het maken van een 3 D tekening. Vervolgens worden alle werkzaamheden door vakkundige mensen met uiterste precisie uitgevoerd. Indien gewenst regelen we tijdens de verbouwing zelfs een verbouwingsdouche . Een badkamer is immers een eerste levensbehoefte. Daarnaast ruimen we alle rotzooi netjes op en zetten we echt de puntjes op de” i”.  Op deze wijze zijn wij op onze beurt  voor al onze klanten de Bakkum en Krookspeler van de wedstrijd” aldus een lachende Edward Bakkum.

Bakkum & Krook is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-­17.30 uur, zaterdag van 9.30-­17.00 uur en op donderdagavond van 19.00­-21.00 uur. De koffie staat klaar en parkeren is gratis!

Contact de ondernemer direct!

Edward Bakkum