Assumburg Koeltechniek

Assumburg koeltechniek innovatief, groen en vooruitstrevend.

Inderdaad zou je kunnen zeggen dat één van de clubkleuren namelijk groen ook een beetje de identiteit van ons bedrijf is” zegt directeur Cees van Yperen.

Zelf heeft hij ooit, net als eigenaar en directeur Cor Jongejans,  de clubkleuren verdedigd van één van de voorgangers van F.C. Uitgeest  namelijk V.V.U. Cees is een voetballiefhebber pur sang en denkt in zijn werk ook goed na hoe je de wereld een klein beetje beter kunt maken.

“Dat doen wij dus door groen te koelen. Als één van de eersten in Nederland hebben wij in 2010 een complete supermarkt op natuurlijk koudemiddel CO² gebouwd. De techniek blijft zich overigens verder ontwikkelen en de focus komt steeds meer op milieuvriendelijk koelen te liggen door omschakeling naar natuurlijke koudemiddelen ter vervanging van de HFK’s. Uiteraard volgen wij deze ontwikkelingen op de voet om onze klanten zo de meest efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te kunnen bieden.

Ons kantoor is gevestigd in Uitgeest en vanuit hier bedienen wij de markt. Voornamelijk in het westen van het land. Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze koelmeubelen leveren wij door het gehele land. Assumburg Koeltechniek is dé specialist in professioneel koelen, vriezen en airconditioning met inmiddels bijna 40 jaar ervaring. Wij staan bekend om onze complete supermarktinstallaties, maar ook de kleinere food-retailer is bij ons aan het juiste adres. Tevens leveren en installeren wij airconditioning voor winkels en kantoorpanden en bieden we een 24-uur service. We zijn dus een heel veelzijdig bedrijf dat groen denkt. Daarom passen we zo goed bij F.C. Uitgeest”.

Contact de ondernemer direct!

Cor Jongejans