Aranea Grafimedia

Aranea Grafimedia, vriend van F.C. Uitgeest

Mocht u dit niet alleen inhoudelijk maar vooral ook qua opzet en vormgeving een heel leuk boekje vinden dan is dat vooral te danken aan dit bedrijf.
Al heel lang is bedrijf van ooit vader Tjeerd en nu zoons Hans en Dennis Kingma, een trouwe vriend van de club en het ICGT. Jarenlang maakten zij de ICGT krant, de posters van het toernooi maar ook het programmaboekje bij de wedstrijden van het eerste elftal van F.C. Uitgeest. “We zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de club en het toernooi” aldus directeur Dennis Kingma. “Naast het vormgeven door Aranea van dit boekje worden er door ons ook andere grafische media diensten aangeboden zoals: het digitaliseren van archieven in PDF, het plotten van bouwtekeningen, ontwerpen, drukken en printen van huisstijlen, flyers, brochures en posters.
Ook drukwerk zowel digitaal als in offset is bij ons in goede handen. We leveren snel en in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding  door heel Nederland. We zorgen echter vooral voor dan onze klanten tevreden kunnen zijn.
” F.C. Uitgeest is er maar wat blij mee.

Contact de ondernemer direct!

Dennis Kingma