Paul Stam Bouw

Vakkundig, oplossingsgericht en betrouwbaar.

Stam Bouw B.V. is nu typisch zo’n bouwbedrijf waar je terecht kunt voor allerlei bouwprojecten.
Of het nu gaat om grootschalige of kleinschalige projecten, utiliteitsbouw, verbouw of nieuwbouw, het bedrijf brengt altijd hetzelfde namelijk, vakmanschap.

“Onze mensen hebben ruime ervaring en expertise op vele gebieden” aldus directeur Paul Stam. “We zullen van begin af aan met onze klanten meedenken en hen ook vooral proberen te “ontzorgen”. Voor klanten is elk project altijd heel spannend. Ze hebben ernaar uitgekeken, over nagedacht en misschien wel geld voor geleend of gespaard. Daarom proberen we met de klant zo intensief mogelijk op te trekken en hen voortdurend te betrekken bij het bouwproces.

Vaak zijn er meerdere partijen betrokken bij zo’n  bouwproces en is het van het grootste belang dat er een goede regie wordt gevoerd.  Als er al iets tegenzit dan zijn we oplossingsgericht en kan de klant erop vertrouwen dat we integer en tegen zo weinig mogelijk kosten zoeken naar oplossingen. Wij doen dat, kunnen dat en maken dat ook waar.

Tot slot doen we ook aan interieurbouw. Samen met de klant nemen we zo goed mogelijk de wensen door, maken een plan en gaan aan de slag. Zelfs kunnen we in ons eigen bedrijfspand allerlei meubilair op maat maken. ” Paul Stam is maar wat trots op zijn veelzijdig bedrijf.

Misschien is hij daarom ook wel lid van de Businessclub F.C. Uitgeest want F.C. Uitgeest is tenslotte een veelzijdige club.

Contact de ondernemer direct!

Paul Stam