Noord Holland Inbouw B.V.

“Lichter, veiliger en slimmer”

“Dat is wat we doen met bedrijfswagens” aldus Johan de Meij.

Die naast zijn werk voor dit mooie specifieke bedrijf ook nog eens de functie van secretaris van de Businessclub van F.C. Uitgeest bekleedt.

“We richten ze zodanig in dat dat de klant met een gerust hart op weg kan gaan naar een klus omdat wij de bedrijfsauto zodanig hebben ingericht dat door de slimme opbergmogelijkheden er snel en efficiënt gewerkt kan worden.
Bovendien is het veiliger omdat gebleken is dat bij, je hoopt het natuurlijk van niet, een eventueel ongeluk niet alles door de bus heen vliegt.
Daarnaast gebruiken we materiaal van het merk Aluca. Dat is voor 100% gemaakt van recyclebaar lichtgewicht aluminium waardoor het zorgt voor minder CO2 uitstoot (lager brandstofgebruik) en dat is weer in het belang van iedereen.

Wij werken onder andere voor aannemingsbedrijven, waterbouw, dierenartsen, energiebedrijven, telecombedrijven en nog veel meer. Elk bedrijfswagenpark heeft weer specifieke wensen.
Daarom leveren we maatwerk en denken goed met de klant mee. Niet alleen vooraf maar ook gedurende het gebruik want het kan altijd zo zijn dat er iets moet worden bijgesteld. Toch problemen? We fiksen het en oh ja, het is natuurlijk een Duits kwaliteitsproduct, dus betrouwbaar. Maar vooral ook lichter, veiliger en slimmer”, aldus Johan de Meij die trots is op zijn bedrijf maar ook op de F.C. Uitgeest en zijn Businessclub.

Contact de ondernemer direct!

Johan de Meij