Media Meadows mediaservices

Ze zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden, Jacob Groen en F.C. Uitgeest. Is het niet vanwege zijn voetballende zoons Thomas en Paul dan wel vanwege het voorzitterschap van de Businessclub FC Uitgeest dat hij op dit ogenblik bekleedt. Jacob is een drijvende kracht achter allerlei activiteiten en een echte clubman die ook nog eens in het bezit is van een mooi donker clubcolbert die steevast na iedere overwinning omgedraaid wordt.  Dan is het ineens een geelgroen jasje. Vindingrijk en kleurig.

Dat is hij ook in zijn dagelijkse bestaan als directeur eigenaar van Media Meadows. “Wij zijn gespecialiseerd in het plannen en adviseren bij media activiteiten van instellingen of bedrijven” aldus Jacob .” Hoe genereer je de meeste aandacht, het meeste bereik voor jouw product of jouw bedrijf? Dat is eigenlijk wat we doen. We denken met de klant mee en doen dat vooral met een frisse blik want iedere klant is weer anders.  Daarbij zijn we vindingrijk in het kiezen van de juiste media en “ontzorgen” we de klant door ook desgewenst financiële en organisatorische zaken te regelen. Zo komen we tot een evenwichtig voorstel met als resultaat maximale media aandacht voor de klant. Dat kan een eenmalig gebeuren zijn maar ook verzorgen we complete P.R. campagnes.

Zelfs doen we met ons andere bedrijf Media Sheadows evenementenorganisatie en opleidingen. Kortom we zijn van vele markten thuis”. Oh ja, waar komt nu toch die naam Media Meadows vandaan? “Toen ik  in 2002 Media Meadows oprichtte dacht ik bij de naam aan grazen in een groene weide, het willen afbuigen van de verharde wegen en het willen vinden van een plek om de geest te laten waaien. Daarnaast komt de achternaam van de oprichter subtiel om de hoek kijken en tenslotte allitereert het ook nog eens lekker.”

Het is duidelijk. Media Meadows heeft een frisse kijk op zaken.

Contact de ondernemer direct!

Jacob Groen