Martin Twaalfhoveniers

Medio juni 2003 besloot Uitgeester Martin Twaalfhoven om voor zichzelf te beginnen met de aanleg en realisatie van tuinen.

Een goede keuze want inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.
Eén van de specialiteiten van Martin Twaalfhoveniers is het leveren van op maat gemaakt houtwerk. Denk hierbij aan veranda’s, pergola’s, tuinhuizen, banken, overkappingen en schuttingen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact is waar Martin Twaalfhoveniers voor staat.

“U maakt een afspraak en wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen met u door te nemen. Aan de hand van deze informatie en uw tuinwensen, maken wij een passend advies in de vorm van een offerte en/of een uitgewerkte schets”, aldus Martin Twaalfhoven. “Daarnaast willen we niet dat u voor verrassingen komt te staan en daarom nemen wij de offerte altijd nog even met u door.

Ons motto is en blijft ‘We doen het goed of we doen het niet’. We werken in een goed team met deskundige hoveniers, wat net als bij voetbal een belangrijke voorwaarde voor succes is”.

Martin Twaalfhoven een hovenier met passie voor tuinen en gelukkig ook liefhebber van groen gras als sponsor van de Businessclub van F.C. Uitgeest.

 

Contact de ondernemer direct!

Martin Twaalfhoven